Home > Agenda

Agenda

In onze agenda vindt u alles wat er bij Stuifzand Allerhande te doen is.

Binnenkort

Op dit moment staat er niks op de agenda.

Geweest

okt 20
20 jarig bestaan van Stuifzand Allerhande! 20 jarig bestaan van Stuifzand Allerhande! Zaterdag 20 oktober maken wij er samen een gezellige dag van. Het is van 10:00-16:00uur. Er is van alles te beleven. Kom maar aan en ervaar het. Er zijn demo's en workshops! Schuif dan gezellig aan en doe ook mee. Ook is er van alles te zien wat de mensen hebben gemaakt tijdens het brei- en haak cafe op de vrijdagochtend 1x in de 14 dagen! Voor de workshops voor aankomend seizoen kun je je aanmelden!
okt 20
Agenda Hobbyevent 20 oktober 20 oktober bestaan wij 20 jaar dit gaan wij vieren met vele workshops, demo's en nog veel meer. Workshops: Mijn passie op een tassie (textielstiften) Letter pret met Auk Aukelien Poelsema Te gekke krijtjes Margo Art Journaling Dinie Kiers Demo: Borduren op kaarten Mea Sparkle stickers Rina Pel Kaarten met materiaal Craftemotions Anette van der Berg Matla verder Creaties van klanten en het Breicafe. Verder een goed gevulde Goodybag bij besteding van 20,00 eerste 100 klanten
okt 13
Demo met de Marianne artikelen! Zaterdag 13 oktober demo met de nieuwe oktober artikelen van Marianne Design! Wij beginnen om 10:00-16:00uur is het afgelopen! Ook hebben wij een workshopje met de stencils van by Marleen, dat wordt verzorgd door Els. kom gezellig binnen en schuif bij Els aan de tafel voor het maken van een paddenstoel of...
sep 1
Doorschuif workshop met Els Zaterdag 1 september van 13:00 tot 16:00 uur is onze eerste doorschuifworkshop met Els. Jullie kunnen samen met Els een kaart maken alvast voor kerst! De doorschuifworkshop duurt ongeveer 15 min. voor 2 euro. Er worden allerhande technieken gebruikt! Kom gezellig langs en schuif aan. Wij zien je zaterdag tot dan!
aug 31
Brei en Haak cafe! Vrijdag 31 augustus Brei en haakcafe! Van 9:30-11:30 uur. Bij Stuifzand Allerhande. Kom gezellig aan haken en neem je vriend of vriendin mee!
aug 17
Brei en Haak cafe! Vrijdag 17 augustus Brei en haakcafe! Van 9:30-11:30 uur. Bij Stuifzand Allerhande. Kom gezellig aan haken en neem je vriend of vriendin mee!
aug 3
Brei en Haak cafe! Vrijdag 3 augustus Brei en haakcafe! Van 9:30-11:30 uur. Bij Stuifzand Allerhande. Kom gezellig aan haken en neem je vriend of vriendin mee!
jul 20
Brei en Haak cafe! Vrijdag 20 juli Brei en haakcafe! Van 9:30-11:30 uur. Bij Stuifzand Allerhande. Kom gezellig aan haken en neem je vriend of vriendin mee!
jul 14
Kar ga Door! Kar ga Door in Zuidwolde! Als je toch in Zuidwolde bent kom dan ook bij Stuifzand Allerhande binnen.Daar is van alles te zien!
jul 6
Brei en Haak cafe! Vrijdag 6 juli Brei en haakcafe! Van 9:30-11:30 uur. Bij Stuifzand Allerhande. Kom gezellig aan haken en neem je vriend of vriendin mee!
Agenda

Op dit moment staat er niks op de agenda.

Agenda >
Gratis parkeergelegenheid voor de deur. Toegankelijk met rolstoel of rollator.

Stuifzand Allerhande is nu gesloten. Wij gaan vandaag open om 09:00.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Twitter