Home > Agenda

Agenda

In onze agenda vindt u alles wat er bij Stuifzand Allerhande te doen is.

Binnenkort

Op dit moment staat er niks op de agenda.

Geweest

dec 24
25 en 26 december gesloten! Wij zijn 25 en 26 december gesloten. 27 december zijn wij telefonisch open van 13:00-17:00uur 28 t/m 31 december zijn wij telefonisch open van 9:00-17:00uur! 1 en 2 januari zijn wij gesloten! 3 januari staan wij weer voor je klaar! Je kunt altijd via de webwinkel bestellen en wordt het zo spoedig mogelijk klaar gezet!
dec 22
Afhalen in de winkel Beste klant, Door de nieuwe regels zijn er enkele aanpassingen in het winkelen. Onze winkel is open voor het afhalen van bestellingen. Ook het Dhl servicepunt, Business post is gewoon toegankelijk. Bestel via hobby-koopjes.nl en haal je bestelling af in de winkel. Of laat je bestelling natuurlijk gewoon bij jou thuis bezorgen. Openingstijden voor het afhalen van bestellingen: di t/m vrij: 9:00 – 17:00 Je krijgt bericht wanneer de bestelling klaarligt. Kom je er online niet uit? Dan kun je altijd bellen naar de winkel en telefonisch een bestelling plaatsen. Ondanks de maatregelen is er dus nog steeds een hoop mogelijk! We hopen dat we je snel weer in onze winkel mogen ontvangen! Team Stuifzand Allerhande
okt 29
Brei en haak cafe Vrijdag 29 oktober hebben wij weer een brei en haak cafe bij ons in de winkel. Het is van 10:00-12:00! Kom gezellig aanhaken en neem je werkstuk mee! Onder het genot van een kopje koffie of thee!
okt 9
Hoera! Demo Marianne design! Sta je net zo te trappelen als wij? Wij gaan weer een demonstratie organiseren met de nieuwe materialen van Marianne design op zaterdag 9 oktober het begint om 10.00 tot 16.00 uur. Kom gezellig langs en stel je vraag.
mei 13
Hemelvaartsdag en 2de pinksterdag gesloten!! Wij zijn Hemelvaartsdag en 2de pinksterdag gesloten!
mei 4
Wij zijn om 17:00uur gesloten Wij zijn op 4mei met dodenherdenking om 17:00uur gesloten!
apr 28
Winkelen zonder afspraak! Bij ons kun je winkelen zonder afspraak. Kom gezellig langs! Hou je wel aan de regels van het RIVM.
apr 2
Goede vrijdag en pasen! Wij zijn vrijdag 2 april om 17:00uur gesloten i.v.m. goede vrijdag. Op 2de paasdag zijn wij gesloten. Wij wensen jullie gezonde en fijne paasdagen! Het Stuifzand allerhande team!
mei 21
Hemelvaartsdag gesloten! Donderdag 21 mei Hemelvaartsdag zijn wij gesloten!
apr 27
Koningsdag gesloten! Maandag 27 april met Konings dag zijn wij gesloten. Dinsdag 28 april staan wij het Stuifzand Allerhande team om 9:00uur weer voor u klaar. Tot dan! Wij wensen jullie een fijne en gezellige dag.
Agenda

Op dit moment staat er niks op de agenda.

Agenda >
Gratis parkeergelegenheid voor de deur. Toegankelijk met rolstoel of rollator.

Stuifzand Allerhande is nu gesloten. Wij gaan morgen weer open om 13:00.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Twitter