Home > Agenda

Agenda

In onze agenda vindt u alles wat er bij Stuifzand Allerhande te doen is.

Binnenkort

Op dit moment staat er niks op de agenda.

Geweest

dec 13
Workshop Brushletteren
De workshop wordt gegeven door Aukelien Poelsema van Letter pret met Auk.

De workshop is op:

Datum: 13 december
Tijd: 9.30-12.00 uur
Lesgeld: 20 euro excl. materiaal.

Opgave in de winkel of opgave via mail info@stuifzandallerhande.nl Workshop brushletteren

dec 8
Demo kaarten maken en Doodle Clay! Zaterdag 8 december demo kaarten maken met de nieuwe december artikelen van Marianne Design! Demo Doodle Clay! Maak mooie decoraties van klei. Het is van 10:00-16:00uur. Het zijn weer mooie artikelen zo op het einde van het jaar! Kom gezellig aan en stel je vraag!
dec 1
Demo Fimo klei zaterdag 1 december! Zaterdag 1 december komt Sandra Exterkate een demo met fimo klei bij ons in de winkel geven. Zij maakt de mooiste figuren van Fimo klei. Het is een bezoekje waard! Kom gezellig aan het is van 10:00-16:00uur!
nov 24
Demo en workshopje! Zaterdag 24 november hebben wij een demo kaarten maken met de snijmallen van Craft Emotions. Het zijn basis mallen met een twist! Els heeft er weer haar best op gedaan om weer hele mooie voorbeelden te maken.Ook nieuwsgierig geworden kom dan gerust even aan! Daarnaast hebben wij een demo tevens workshopje hoe kan ik mijn sint en kerst cadeau's heel mooi inpakken. Hoe kan ik mijn eigen cadeaupapier maken met een persoonlijk tintje. Annoeska laat je zien hoe je dat kunt doen! Het is van 10:00-16:00uur
okt 27
Demo kaarsen versieren! Zaterdag 27 oktober! "Demo met Inka gold" op kaarsen en waxpennen. Wij gaan laten zien hoe je van onbewerkte kaarsen een versierde kaaars kunt maken. Het is van 10:00-16:00uur. Als je nu begint heb je voor de kerst mooie versierde kaarsen in huis. Ook kun je ze versieren voor een feestje of babyshower, sarah of abraham. , geboorte. Bedenk het en maak het erop. Altijd leuk een eigen versierde kaars te ontvangen!
okt 24
workshop vriend schap bandjes! Woensdag middag workshop vriendschap bandjes knopen! Van 13:30-16:00uur. samen met Mathilde maak je een mooi vriendschapsbandje.Geef je nog op voor morgen vroeg 12:00uur.Info zie workshop!
okt 20
20 jarig bestaan van Stuifzand Allerhande! 20 jarig bestaan van Stuifzand Allerhande! Zaterdag 20 oktober maken wij er samen een gezellige dag van. Het is van 10:00-16:00uur. Er is van alles te beleven. Kom maar aan en ervaar het. Er zijn demo's en workshops! Schuif dan gezellig aan en doe ook mee. Ook is er van alles te zien wat de mensen hebben gemaakt tijdens het brei- en haak cafe op de vrijdagochtend 1x in de 14 dagen! Voor de workshops voor aankomend seizoen kun je je aanmelden!
okt 20
Agenda Hobbyevent 20 oktober 20 oktober bestaan wij 20 jaar dit gaan wij vieren met vele workshops, demo's en nog veel meer. Workshops: Mijn passie op een tassie (textielstiften) Letter pret met Auk Aukelien Poelsema Te gekke krijtjes Margo Art Journaling Dinie Kiers Demo: Borduren op kaarten Mea Sparkle stickers Rina Pel Kaarten met materiaal Craftemotions Anette van der Berg Matla verder Creaties van klanten en het Breicafe. Verder een goed gevulde Goodybag bij besteding van 20,00 eerste 100 klanten
okt 13
Demo met de Marianne artikelen! Zaterdag 13 oktober demo met de nieuwe oktober artikelen van Marianne Design! Wij beginnen om 10:00-16:00uur is het afgelopen! Ook hebben wij een workshopje met de stencils van by Marleen, dat wordt verzorgd door Els. kom gezellig binnen en schuif bij Els aan de tafel voor het maken van een paddenstoel of...
sep 1
Doorschuif workshop met Els Zaterdag 1 september van 13:00 tot 16:00 uur is onze eerste doorschuifworkshop met Els. Jullie kunnen samen met Els een kaart maken alvast voor kerst! De doorschuifworkshop duurt ongeveer 15 min. voor 2 euro. Er worden allerhande technieken gebruikt! Kom gezellig langs en schuif aan. Wij zien je zaterdag tot dan!
Agenda

Op dit moment staat er niks op de agenda.

Agenda >
Gratis parkeergelegenheid voor de deur. Toegankelijk met rolstoel of rollator.

Stuifzand Allerhande is nu gesloten. Wij gaan vandaag open om 13:00.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Twitter