Home > Nieuws

Nieuws

Zaterdag demo Marianne Design! Geplaatst op: 4 dec 2017

Zaterdag 9 december demo met de nieuwe Marianne Design artikelen van december! Marianne heeft dit jaar ook in december een aantal mooie mallen, een stempel en folders uit gebracht. Als afsluiting van het jaar 2017! In combinatie met de oudere mallen en stempels zijn hier weer allerhande creatie… lees meer >

14 november rode loper avond Geplaatst op: 29 okt 2017

Dinsdag 14 november van 18:00 tot 21:00 uur rode loperavond bij de leden van de ondernemers vereniging! Je bent van harte welkom. Stuifzand Allerhande heeft deze avond een demonstratie met de Snijmachine van Brother de Scan N Cut. Kom kijken wat Ina allemaal laat zien.

Phildar coton 2, 3 en 4. Nieuwe kleuren!! Geplaatst op: 20 okt 2017

Van de Phildar coton dikte 2, 3 en 4 zijn 13 nieuwe kleuren binnen gekomen. Je kunt ze weer mooi combineren met de vele andere kleuren van phildar coton.

Nieuw in het assortiment!! Geplaatst op: 20 okt 2017

Wij hebben de Durable Cosy, Coral en de Cosy fine in het assortiment. Het zijn hele mooie en frisse kleuren. De coral is 100% katoen en de cosy en cosy fine zijn een mengeling van acryl/katoen.

Diamond dotz! Geplaatst op: 20 okt 2017

Wij hebben weer nieuwe Diamond Dotz pakketten binnen gekregen. Ze zijn weer heel mooi! Wij hebben pakketten met ronde en vierkante steentjes. Er zijn pakketten die helemaal vol zijn, maar ook pakketten die niet helemaal beplakt hoeven te worden. Er hangen voorbeelden in de winkel! Als je het hele… lees meer >

Agenda
Dec 22
Brei- en haakcafe 22 december

Vrijdag 22 december hebben wij een brei- haakcafe bij ons in de winkel. Van 9:30-11:30 uur Het is voor jong en oud en je kunt je brei of haakwerk meenemen. Kom gezellig aanschuiven!

Agenda >

Stuifzand Allerhande is nu gesloten. Wij gaan vandaag open om 13:00.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Twitter