Home > Assortiment > Hobbymaterialen

Hobbymaterialen

Allerhande staat bekend als de grootste hobbywinkel uit de regio Drenthe en Overijssel. Wij hebben een wand van 20mtr met allemaal snijmallen? De hele winkel staat vol en het is opgedeeld in verschillende kasten en bakken om het vinden van de hobbyartikelen zo eenvoudig mogelijk te maken.

Door de vele aanwezige hobby voorbeelden kun je zien wat je met al deze hobbymaterialen kunt doen. Heeft u geen idee hoe u moet beginnen, dan helpen wij u graag op weg.

Ook organiseren wij de 2de en 4de zaterdag van de maand voor u speciale demonstraties "kaarten maken" en andere technieken. Hou onze website of facebook in de gaten?

Woont u ver van Stuifzand Allerhande en wilt u toch bij ons bestellen, dan kunt u dit ook online bestellen op hobbynu.nl voor artikelen van Marianne Design en Hobby-Koopjes.nl voor andere hobbyartikelen. Als u voor 16:00 bestelt dan wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden. De pakketten zijn stevig verpakt.


Stuifzand Allerhande is vandaag open tot 21:00.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Agenda
May 26
Vandaag! Brei- en haakcafe 26 mei

Brei- en haakcafe 28 mei Brei en haak cafe!! Vrijdag 26 mei hebben wij een brei- haakcafe bij ons in de winkel. Van 9:30-11:30 uur Het is voor jong en oud en je kunt je brei of haakwerk meenemen. Kom gezellig aanschuiven!

May 27
Te gekke krijtjes demo!

Zaterdag 27 mei hebben wij 2 demo's bij ons in de winkel. Demo met de te gekke krijtjes en een demo met de Ecoline brush pennen. Wij laten weer verschillende technieken zien die je met de materialen kunt doen. Kom gezellig langs en stel je vragen! Het is van 10:00-16:00 uur.

Agenda >
Volg ons op Twitter