Home > Assortiment > Fournituren > Ritsen

Ritsen

Onze ritsen zijn van het merk Opti.

De ritsen zijn er in verschillende lengtes en kleuren. Je hebt broek, rok, jas, truien en kussens ritsen, maar ook blinde ritsen van de maten 22 en 60cm. Daarnaast zijn er metalen en kunststof ritsen. Voor slaapzakken of matrasdekens is het bestellen van lange ritsen mogelijk

Heb je een rits stuk dan kun je eerst even bij ons komen, want als de rits open gaat aan de onderkant dan kan er in de meeste gevallen een nieuwe schuiver aan gezet worden. Dat kan alleen bij jassen. Het lukt niet altijd.

Agenda
Dec 2
Vandaag! Vrijdagavond 2 december "Rode Loper"

De ondernemers van Zuidwolde leggen vrijdag avond 2 december de Rode Loper voor jullie uit vanaf 18:00uur. Kom gezellig bij de ondernemers langs en kijk wat er te doen is. Wij hebben kleine workshops bij ons in de winkel. Kom kijken wat er gemaakt wordt en je kunt natuurlijk ook aanschuiven om te ervaren hoe je iets kunt maken. Het Stuifzand Allerhande team!

Dec 10
Demo zaterdag 10 december.

Zaterdag 10 december demo met de nieuwe artikelen van Marianne Design van de maand december. Het is van 10:00 - 16:00uur. Kom gezellig langs en stel je vraag.

Agenda >
Gratis parkeergelegenheid voor de deur. Toegankelijk met rolstoel of rollator.

Stuifzand Allerhande is nu gesloten. Wij gaan morgen weer open om 09:00.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Twitter