Home > Nieuws > Hobbydols nr 57 en nr 58 zijn uit gekomen

Hobbydols nr 57 en nr 58 zijn uit gekomen

Hobbydots zijn nieuw en helemaal in! Boekje 57 gaat over hobbydots.

Er zijn veel manieren om ermee te werken. Hoeken, randen en zelfs hele patronen kunnen met de Hobbydots worden gemaakt. Met de kleine motiefjes kun je een groot motief vormen of juist een detail versterken.

In dit boekje vind je een greep uit de vele mogelijkheden die je met een enkel stickervelletje kunt maken. ik heb ervoor gekozen geen andere stickers te gebruiken, zo kun je het beste zien wat de mogelijkheden ervan zijn.

Er is een knipvelposter verkrijgbaar waarop alle knipvellen die gebruikt zijn in dit boekje staan afgebeeld, zodat alle kaarten nagemaakt kunnen worden.

 

Borduren met Jenine! Boekje nummer 58 gaat over borduren.

Dit boekje is geschikt voor ale gelegenheden. Van babykaart tot bloemnekaart en van kinderkaart tot kerstkaart. Voor elk wat wils. Er is een knipvellenposter verkrijgbaar waarin alle knipvellen uit het boekje staan, zodat alle kaarten nagemaakt kunnen worden.

Deze boekjes zijn nu verkrijgbaar bij Stuifzand Allerhande

#
Stuifzand Allerhande
bridgy twitter
Agenda
Aug 30
Brei en haakcafe!

Vrijdag 30 augustus hebben wij weer een brei en haak cafe bij ons in de winkel. Het is van 9:30-11:30! Kom gezellig aanhaken en neem je werkstuk mee! Onder het genot van een kopje koffie of thee!

Agenda >
Gratis parkeergelegenheid voor de deur. Toegankelijk met rolstoel of rollator.

Stuifzand Allerhande is nu gesloten. Wij gaan vandaag open om 13:00.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Twitter