Home > Nieuws > Hobbydols nr 57 en nr 58 zijn uit gekomen

Hobbydols nr 57 en nr 58 zijn uit gekomen

Hobbydots zijn nieuw en helemaal in! Boekje 57 gaat over hobbydots.

Er zijn veel manieren om ermee te werken. Hoeken, randen en zelfs hele patronen kunnen met de Hobbydots worden gemaakt. Met de kleine motiefjes kun je een groot motief vormen of juist een detail versterken.

In dit boekje vind je een greep uit de vele mogelijkheden die je met een enkel stickervelletje kunt maken. ik heb ervoor gekozen geen andere stickers te gebruiken, zo kun je het beste zien wat de mogelijkheden ervan zijn.

Er is een knipvelposter verkrijgbaar waarop alle knipvellen die gebruikt zijn in dit boekje staan afgebeeld, zodat alle kaarten nagemaakt kunnen worden.

 

Borduren met Jenine! Boekje nummer 58 gaat over borduren.

Dit boekje is geschikt voor ale gelegenheden. Van babykaart tot bloemnekaart en van kinderkaart tot kerstkaart. Voor elk wat wils. Er is een knipvellenposter verkrijgbaar waarin alle knipvellen uit het boekje staan, zodat alle kaarten nagemaakt kunnen worden.

Deze boekjes zijn nu verkrijgbaar bij Stuifzand Allerhande

#
Stuifzand Allerhande
bridgy twitter
Agenda
Jun 22
Workshop Planned pooling

Bij Planned pooling haak of brei je garen met een kort kleurverloop op zo' n manier dat de kleuren georganiseerd in je werkstuk komen. Deze techniek is mooi te verwerken in sjaals, kussens, dekentjes enz. Tijdens deze workshop leer je hoe je met verschillende garens de mooiste ruiten (argyle) kunt haken. We maken nog geen heel werkstuk maar je leert hoe je de ' toverformule' van elk soort garen kunt vinden. Ontdek hoe eenvoudig dit, na een beetje oefening, werkt en verbaas je omgeving met een heel ingewikkeld ogend werkstuk.

Datum: zaterdag 22 juni Tijd: 13.30 - 15.30uur Kosten: 20,- (inclusief koffie/ thee met wat lekkers maar exclusief materiaal). Materiaal: Niet elk garen is geschikt voor deze techniek het is daarom het beste dat je na de introductie je materiaal in de winkel aanschaft (vanaf 1,95).
Meenemen: haaknaalden van verschillende diktes (bij voorbeeld 2 t/m 4)

Agenda >
Gratis parkeergelegenheid voor de deur. Toegankelijk met rolstoel of rollator.

Stuifzand Allerhande is vandaag open tot 18:00.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Twitter