Home > Nieuws > Wat is er nieuw in februari?

Wat is er nieuw in februari?

Elke maand verschijnen er weer nieuwe, leuke hobbyartikelen in de winkel.

Marianne Design komt elke maand met een nieuwe serie snijmallen, clearstamps en knipvellen uit. Deze maand kwamen zij met een nieuwe thema Holland. Er zijn vier nieuwe Creatables (snij- en embossingmallen), een herenhuis, een molen, tulpen en klompen. Daarnaast is er een reeks Craftables met vier bloemenmandjes en een boeket met verschillende bloemen. Bij deze mallen is er natuurlijk mooi kaartenpapier en twee envelopmallen van Anja. Verder hebben we drie nieuwe knipvellen met molens, bootjes en tulpen. Ook zijn er vijf clear stamps met een molen, boot, meisje, koe en verschillende teksten. Om het af te maken kunt u nog twee soorten lint gebruiken met de Craftables of als een strikje op de kaart.

We hebben deze maand nieuwe hobbytijdschriften en een paar nieuwe boekjes. Een van de boekjes is een leuk boekje met voorbeelden voor het maken van muffins voor bijvoorbeeld een woensdagmiddag of een kinderfeestje.

Lanarte komt deze week met een nieuwe serie borduurpakketten van Marjolein Basin en Maria van Scharrenburg. Verder zijn er verschillende nieuwe bloemen en een reeks kleine cirkusdieren.

Dus kom eens kijken misschien zit er ook wat voor jou bij.

#
Stuifzand Allerhande
bridgy twitter
Agenda
Mar 9
Demo met de Marianne artikelen!

Zaterdag 9 maart geven wij een demo met de nieuwe artikelen van Marianne Design van maart. De demo wordt gegeven door Ina . Het is van 10:00-16:00uur. Bij Stuifzand Allerhande Hoofdstraat 57 7921AC in Zuidwolde. Tel: 0528 371561 of stuifzandallerhande.nl Kom gezellig langs en stel je vraag!

Agenda >
Gratis parkeergelegenheid voor de deur. Toegankelijk met rolstoel of rollator.

Stuifzand Allerhande is vandaag open tot 18:00.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Twitter