Home > Nieuws > Wat is er nieuw in februari?

Wat is er nieuw in februari?

Elke maand verschijnen er weer nieuwe, leuke hobbyartikelen in de winkel.

Marianne Design komt elke maand met een nieuwe serie snijmallen, clearstamps en knipvellen uit. Deze maand kwamen zij met een nieuwe thema Holland. Er zijn vier nieuwe Creatables (snij- en embossingmallen), een herenhuis, een molen, tulpen en klompen. Daarnaast is er een reeks Craftables met vier bloemenmandjes en een boeket met verschillende bloemen. Bij deze mallen is er natuurlijk mooi kaartenpapier en twee envelopmallen van Anja. Verder hebben we drie nieuwe knipvellen met molens, bootjes en tulpen. Ook zijn er vijf clear stamps met een molen, boot, meisje, koe en verschillende teksten. Om het af te maken kunt u nog twee soorten lint gebruiken met de Craftables of als een strikje op de kaart.

We hebben deze maand nieuwe hobbytijdschriften en een paar nieuwe boekjes. Een van de boekjes is een leuk boekje met voorbeelden voor het maken van muffins voor bijvoorbeeld een woensdagmiddag of een kinderfeestje.

Lanarte komt deze week met een nieuwe serie borduurpakketten van Marjolein Basin en Maria van Scharrenburg. Verder zijn er verschillende nieuwe bloemen en een reeks kleine cirkusdieren.

Dus kom eens kijken misschien zit er ook wat voor jou bij.

#
Stuifzand Allerhande
bridgy twitter
Agenda
Jun 22
Workshop Planned pooling

Bij Planned pooling haak of brei je garen met een kort kleurverloop op zo' n manier dat de kleuren georganiseerd in je werkstuk komen. Deze techniek is mooi te verwerken in sjaals, kussens, dekentjes enz. Tijdens deze workshop leer je hoe je met verschillende garens de mooiste ruiten (argyle) kunt haken. We maken nog geen heel werkstuk maar je leert hoe je de ' toverformule' van elk soort garen kunt vinden. Ontdek hoe eenvoudig dit, na een beetje oefening, werkt en verbaas je omgeving met een heel ingewikkeld ogend werkstuk.

Datum: zaterdag 22 juni Tijd: 13.30 - 15.30uur Kosten: 20,- (inclusief koffie/ thee met wat lekkers maar exclusief materiaal). Materiaal: Niet elk garen is geschikt voor deze techniek het is daarom het beste dat je na de introductie je materiaal in de winkel aanschaft (vanaf 1,95).
Meenemen: haaknaalden van verschillende diktes (bij voorbeeld 2 t/m 4)

Agenda >
Gratis parkeergelegenheid voor de deur. Toegankelijk met rolstoel of rollator.

Stuifzand Allerhande is vandaag open tot 18:00.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Twitter