Home > Nieuws > Feest bij Stuifzand Allerhande!

Feest bij Stuifzand Allerhande!

Wij, het personeel van Stuifzand Allerhande zijn trots om Stuifzand Allerhande, met een aantal van 25,000 artikelen en 600m2, al 3 jaar de grootste hobbywinkel van Nederland te mogen noemen.

In ons assortiment hebben wij een schildershoek, een wolhoek, diverse feestartikelen, fournituren, borduurpakketten en heel veel artikelen voor kaarten maken en scrapbook. Maar dit is lang niet alles! Wij hebben nog veel meer artikelen!

Al nieuwschierig geworden? Kom gewoon gezellig langs!

Dit kunnen we niet ongemerkt aan ons voorbij laten gaan en daarom hebben wij 21 en 22 juli van 13:30-16:00uur iets speciaals voor onze klanten en nieuwe klanten, jong en oud. Zoals leuke aanbiedingen en een workshop op donderdag middag (geen opgave nodig.) Voor de kinderen diverse activiteiten/workshop.

Zaterdag 23 juli houden wij 2 demonstraties in de winkel, van 10:00-16:00uur. Kom gezellig langs deze 3 dagen!

Op de oneven zaterdagen houden wij demonstraties bij ons in de winkel, wij demonstreren verschillende hobby's.

23 oktober zitten wij 18 jaar met onze winkel in Zuidwolde.

Wilt u op de hoogte blijven van activiteiten/datums bij ons in de winkel, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief op www.stuifzandallerhande.nl of volg ons op facebook!

#
Stuifzand Allerhande
bridgy twitter
Agenda
Jun 22
Workshop Planned pooling

Bij Planned pooling haak of brei je garen met een kort kleurverloop op zo' n manier dat de kleuren georganiseerd in je werkstuk komen. Deze techniek is mooi te verwerken in sjaals, kussens, dekentjes enz. Tijdens deze workshop leer je hoe je met verschillende garens de mooiste ruiten (argyle) kunt haken. We maken nog geen heel werkstuk maar je leert hoe je de ' toverformule' van elk soort garen kunt vinden. Ontdek hoe eenvoudig dit, na een beetje oefening, werkt en verbaas je omgeving met een heel ingewikkeld ogend werkstuk.

Datum: zaterdag 22 juni Tijd: 13.30 - 15.30uur Kosten: 20,- (inclusief koffie/ thee met wat lekkers maar exclusief materiaal). Materiaal: Niet elk garen is geschikt voor deze techniek het is daarom het beste dat je na de introductie je materiaal in de winkel aanschaft (vanaf 1,95).
Meenemen: haaknaalden van verschillende diktes (bij voorbeeld 2 t/m 4)

Agenda >
Gratis parkeergelegenheid voor de deur. Toegankelijk met rolstoel of rollator.

Stuifzand Allerhande is vandaag open tot 18:00.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Twitter