Home > Nieuws > Het nieuwe Hobbyjournaal is binnen!

Het nieuwe Hobbyjournaal is binnen!

Het nieuwe hobbyjournaal 161 is binnen!

Een groot deel van Hobbyjournaal 161 staat al in het teken van kerst. Je kunt immers nooit te vroeg beginnen met het maken van je kerstkaarten!
Nieuw in deze uitgave is de collectie Christmas Dreams van Yvonne Creations. Veel van Yvonnes trouwe volgers kunnen niet wachten om ermee aan de slag te gaan. En ondanks winterse taferelen is het door de kleuren lichtblauw en rood een vrolijke kerstcollectie geworden. Uiteraard zijn er diverse acties én een gratis bijgeleverd Pushout-vel bij deze collectie.
Ook de Mollige Meiden spelen weer een belangrijke rol in deze uitgave. Ongekend populair zijn ze inmiddels bij een steeds grotere wordende groep trouwe fans. Reden voor Yvonne Creations om steeds weer met nieuwe ideeën te komen. Naast de eerder uitgegeven knip- en stansvellen zijn er nu ook Clear Stamps verschenen. Wil je dus je eigen kleur geven aan de afbeeldingen, dan is dat nu mogelijk!
Nog meer nieuws: van Precious Marieke is een nieuwe bloemencollectie uitgekomen, Flowers in Pastels. Prachtige bloemen in lieve, pastelkleuren als lichtroze, lichtblauw en lila. Met bijpassende nieuwe kleuren linnenkarton!

#
Stuifzand Allerhande
bridgy twitter
Agenda
Apr 30
Kinder knutsel middag: Foamrubber sleutelhanger maken

Het is een doorlopende workshop dus je bent niet aan een tijd gebonden. Tafel vol probeer het dan later nog eens.

Locatie, in de winkel

Wanneer, dinsdag 30 april

Tijd, tussen 14.00 en 15.30 uur

Kosten € 2,50

Agenda >
Gratis parkeergelegenheid voor de deur. Toegankelijk met rolstoel of rollator.

Stuifzand Allerhande is nu gesloten. Wij gaan vandaag open om 09:00.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief


Volg ons op Twitter