Home > Nieuws > Restyle je interieur met betonpasta

Restyle je interieur met betonpasta

Beton pasta

Een nieuw product van Art Creation
 

Talens Art Creation Beton pasta is een dekkende pasta geschikt voor diverse ondergronden, zoals hout, keramiek, steen, glas, piepschuim, karton, canvasdoek enzovoorts. Beton pasta is meer een pasta dan verf en alleen geschikt voor toepassingen voor binnen. Voor decoraties op ondergronden kun je Beton pasta ook verwerken in combinatie met sjablonen of masks.

Voorbeeld betonpasta

Een dekkende beton pasta verkrijgbaar in potten van 100 en 250ml en in 5  kleuren die een ruwe betonlook geven die goed past in moderne interieurs. Geschikt voor uiteenlopende ondergronden, zoals karton, hout, steen, glas, polystyreen of keramiek. Er hoeft geen primer op de ondergrond te worden aangebracht. Beton Pasta is meer pasta dan verf en is alleen geschikt voor gebruik binnenshuis. Gebruik voor een ruwer oppervlak een paletmes en voor een gladdere finish een kwast of spons. Droogtijd: 2 uur. Na 24 uur uitgehard. Roeren voor gebruik .


Pompoen voorbeeld met beton pasta

Zo restyle je jouw interieur of geef je diverse spullen in huis een tweede leven of nieuwe ‘look’; van kandelaars en vazen tot diverse natuurlijke materialen of je muren. Ervaar nu zelf hoe makkelijk je hiermee werkt. Durf te proberen en verras jezelf!

  Bekijk en Bestel hier  Beton pasta
#
Stuifzand Allerhande
bridgy twitter
Agenda

Op dit moment staat er niks op de agenda.

Agenda >
Gratis parkeergelegenheid voor de deur. Toegankelijk met rolstoel of rollator.

Stuifzand Allerhande is nu gesloten. Wij gaan morgen weer open om 09:00.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief


Volg ons op Twitter