Home > Nieuws > Week van de Stenen Winkel van 9 - 14 mei

Week van de Stenen Winkel van 9 - 14 mei

Wij zijn druk bezig met alle voorbereidingen voor de ‘Week van de Stenen Winkel’. Volgende week vindt de week plaats waarin we landelijk aandacht vragen voor de kracht van lokale stenen winkels.
Nog even op een rijtje wat voor bijzondere activiteiten er tijdens deze week plaatsvinden op de winkelvloer van Stuifzand Allerhande Hobby en Creatief:
 
Breiproeverij! Ook nieuwsgierig wat dit inhoud kom het ervaren! Dat is de kracht van een stenen winkel.
Brother snij en scanmachine!
Een nieuwe techniek met een snijmal!
Decopatch en Pixelhobby!
Zaterdag demo met de gellyplate en de nieuwe artikelen van Marianne design!
 
Kassabonactie met mooie prijzen!
 
Jij kan de ‘Week van de Stenen Winkel’ steunen door volgende week een keertje extra een bezoekje te brengen aan onze winkel, of door bijvoorbeeld socialmedia-posts extra te liken, delen of erop te reageren. Help je volgende week mee de kracht van lokale stenen winkels te vieren…?
Wil je meer weten over dit initiatief, ga dan naar
 
 
 
#
Stuifzand Allerhande
bridgy twitter
Agenda
Aug 13
Demo Marianne Design! Zaterdag 13 augustus

hebben wij de demo met de nieuwe Marianne Design artikelen! Marianne heeft weer een mooie serie artikelen uitgebracht. Kom gerust kijken wat je er allemaal weer mee kunt maken. De rode draad in de Augustus collectie zijn de nieuwe gnomes stempels. Natuurlijk komen deze met een bijpassende contour-mal, want zo kun je zo nog breder en makkelijker toepassen op je kaarten, labels of andere papierprojecten. Voor de gnomes hebben we een grote rode paddestoel om op of onder te zitten, maar deze paddenstoel kan net als de Daisy van dit voorjaar ook op zichzelf gebruikt worden op een kaart of in combinatie met een Eline diertje. Deze wil je! Daarnaast krijgen de gnomes een eigen huisje in het bos. Zowel voor de stempels als voor de nog altijd populaire LR0554 gnomes. En ook in dit huisje kunnen de diertjes van Eline wonen. Al nieuwsgierig geworden, kom gerust even langs en stel gerust je vraag. Het is van 10:00uur tot 16:00uur

Agenda >
Gratis parkeergelegenheid voor de deur. Toegankelijk met rolstoel of rollator.

Stuifzand Allerhande is vandaag open tot 18:00.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Twitter