Home > Nieuws > TWEEDE LANDELIJKE ‘WEEK VAN DE STENEN WINKEL’

TWEEDE LANDELIJKE ‘WEEK VAN DE STENEN WINKEL’

In de week van 8 tot en met 13 mei 2023 vindt de tweede landelijke ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats. Een initiatief om de lokale stenen winkels in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij de consument. Ook de lokale ondernemers Henk en Ina van “Stuifzand Allerhande Hobby en Creatief” doen mee.


Lokale winkels organiseren in de ‘Week van de Stenen Winkel’ allerlei feestelijke activiteiten op de winkelvloer om de kracht van stenen winkels te vieren, samen met hun klanten. Stuifzand Allerhande Hobby en Creatief is een van de winkels die deelneemt aan dit initiatief. In 1998 werd de winkel van Henk en Ina geopend in Zuidwolde en 25 jaar later is de winkel niet meer weg te denken uit de lokale winkelstraat.

“De reden dat we deelnemen aan de ‘Week van de Stenen Winkel’ is om de winkels in Zuidwolde meer aandacht krijgen”, vertelt eigenaar Henk. “We kijken ernaar uit om samen met iedereen in Zuidwolde de kracht van onze lokale stenen winkels te vieren en nog eens te onderstrepen waarom deze winkels een plekje verdienen in onze winkelstraat.”
Tijdens de ‘Week van de Stenen Winkel’ vinden er ook in Stuifzand Allerhande Hobby en Creatief bijzondere activiteiten plaats.Volg ons ook op facebook en de socials of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

#
Stuifzand Allerhande
bridgy twitter
Agenda

Op dit moment staat er niks op de agenda.

Agenda >
Gratis parkeergelegenheid voor de deur. Toegankelijk met rolstoel of rollator.

Stuifzand Allerhande is nu gesloten. Wij gaan vandaag open om 09:00.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief


Volg ons op Twitter