Home > Nieuws > Verkiezing de beste winkel van Zuidwolde

Verkiezing de beste winkel van Zuidwolde

Stuifzand Allerhande doet ook mee met de verkiezing.

 

"De beste winkel van Zuidwolde"


Stuifzand Allerhande is al 10 jaar gevestigd in het mooie Zuidwolde. We staan bekend om ons gigantische assortiment hobbyartikelen. Daarnaast heeft allerhande ook fournituren, cadeau-artikelen, speelgoed en allerhande andere artikelen. Ook maken wij sleutels en zijn wij het stomerijverzamelpunt van Zuidwolde.

Voor bedrukte bezems kunt u ook terecht bij Stuifzand Allerhande. Dit is een nieuw artikel die u kunt laten bedrukken met uw eigen tekst of foto. Alles kan, bijvoorbeeld voor een verjaardag, bruiloft of uw eigen idee. Als er een artikel niet is kan het voor u besteld worden.Wij vinden onze klanten heel belangrijk en geven graag persoonlijke advies. Het is een grote eer als u op ons stemt voor de titel "De beste winkel van Zuidwolde".

U kunt op stuifzand allerhande stemmen via de website winkeleninzuidwolde.nl

#
Stuifzand Allerhande
bridgy twitter
Agenda
Aug 13
Demo Marianne Design! Zaterdag 13 augustus

hebben wij de demo met de nieuwe Marianne Design artikelen! Marianne heeft weer een mooie serie artikelen uitgebracht. Kom gerust kijken wat je er allemaal weer mee kunt maken. De rode draad in de Augustus collectie zijn de nieuwe gnomes stempels. Natuurlijk komen deze met een bijpassende contour-mal, want zo kun je zo nog breder en makkelijker toepassen op je kaarten, labels of andere papierprojecten. Voor de gnomes hebben we een grote rode paddestoel om op of onder te zitten, maar deze paddenstoel kan net als de Daisy van dit voorjaar ook op zichzelf gebruikt worden op een kaart of in combinatie met een Eline diertje. Deze wil je! Daarnaast krijgen de gnomes een eigen huisje in het bos. Zowel voor de stempels als voor de nog altijd populaire LR0554 gnomes. En ook in dit huisje kunnen de diertjes van Eline wonen. Al nieuwsgierig geworden, kom gerust even langs en stel gerust je vraag. Het is van 10:00uur tot 16:00uur

Agenda >
Gratis parkeergelegenheid voor de deur. Toegankelijk met rolstoel of rollator.

Stuifzand Allerhande is vandaag open tot 18:00.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Twitter