Home > Nieuws > Verkiezing de beste winkel van Zuidwolde

Verkiezing de beste winkel van Zuidwolde

Stuifzand Allerhande doet ook mee met de verkiezing.

 

"De beste winkel van Zuidwolde"


Stuifzand Allerhande is al 10 jaar gevestigd in het mooie Zuidwolde. We staan bekend om ons gigantische assortiment hobbyartikelen. Daarnaast heeft allerhande ook fournituren, cadeau-artikelen, speelgoed en allerhande andere artikelen. Ook maken wij sleutels en zijn wij het stomerijverzamelpunt van Zuidwolde.

Voor bedrukte bezems kunt u ook terecht bij Stuifzand Allerhande. Dit is een nieuw artikel die u kunt laten bedrukken met uw eigen tekst of foto. Alles kan, bijvoorbeeld voor een verjaardag, bruiloft of uw eigen idee. Als er een artikel niet is kan het voor u besteld worden.Wij vinden onze klanten heel belangrijk en geven graag persoonlijke advies. Het is een grote eer als u op ons stemt voor de titel "De beste winkel van Zuidwolde".

U kunt op stuifzand allerhande stemmen via de website winkeleninzuidwolde.nl

#
Stuifzand Allerhande
bridgy twitter
Agenda
Mar 9
Demo met de Marianne artikelen!

Zaterdag 9 maart geven wij een demo met de nieuwe artikelen van Marianne Design van maart. De demo wordt gegeven door Ina . Het is van 10:00-16:00uur. Bij Stuifzand Allerhande Hoofdstraat 57 7921AC in Zuidwolde. Tel: 0528 371561 of stuifzandallerhande.nl Kom gezellig langs en stel je vraag!

Agenda >
Gratis parkeergelegenheid voor de deur. Toegankelijk met rolstoel of rollator.

Stuifzand Allerhande is nu gesloten. Wij gaan morgen weer open om 09:00.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Twitter